Afhaalmenu
Sinds kort bieden wij onze klanten de mogelijkheid om verse gerechten af te halen.
Kerst- en nieuwjaarsmenu's
Bestel tijdig, liefst 3 dagen op voorhand, telefonisch via 04/381 02 82 of online via info@restaurantmostar.be.
Wildmenu
Wildpaté met aangepaste garnituren
Boschampignonsoep*
Hertenfilet met wildsaus, gevulde appel met veenbessen en pommes duchesse
Keuze uit tiramisu en gebak Kerstman
4 gangen: € 35 p.p.
3 gangen (zonder soep*) : € 32 p.p.
Vismenu
Kreeftterrine met basilicum en aangepaste garnituren
Vissoep*
Trilogie van vis met saffraansaus en pommes duchesse
Keuze uit tiramisu en gebak Kerstman
4 gangen: € 38 p.p.
3 gangen (zonder soep*) : € 35 p.p.
Afhaalmenu weekend (op bestelling)
Bestellen kan telefonisch via 04/381 02 82 op vrijdag, zaterdag en zondag vóór 14:00. De bestelde gerechten kunnen afgehaald worden tussen 18:00 en 20:00.
Pasta & Basta |
||
Penne met Bolognaisesaus | € 8,00 | |
Penne met carbonarasaus | € 8,00 | |
Penne met Scampi's Buzara | € 10,00 | |
Huisgemaakte Lasagna (+/- 800 gr) | € 10,00 | |
Gestoofde gerechten |
||
Goulash met frieten of kroketten | € 9,00 | |
Gevulde paprika's met frieten of kroketten | € 9,00 | |
Grill & Vis |
||
Vleesschotel vanaf 2 pers. Gegrilde ćevapčići, biefstuk, kipfilet, varkensvlees en gerookt spek, vergezeld van rijst, frieten, salade, 2 sauzen en ananas |
prijs p. p. : € 16,00 |
|
Visschotel vanaf 2 pers. Tongrolletjes, zalm, gepaneerde inktvis, en 2 soorten witte zeevis, vergezeld van rijst, frieten, salade, 2 sauzen en ananas |
prijs p. p. : € 16,00 |
Afhaalmenu week (vrij af te halen)
Onderstaande gerechten zijn vrij af te halen van maandag tot en met vrijdag tussen 17u00 en 19u00 of op bestelling.
Bolognaisesaus 1 kg | € 7,00 | |
Goulash 1 kg | € 7,50 | |
Vol-au-vent 1 kg met 2 korfjes | € 7,50 | |
|
||
Goulashsoep 1 l | € 5,00 | |
Tomatensoep rijkelijk gevuld met balletjes 1 l | € 5,00 | |
Erwtensoep met spek en rookworst 1 l | € 5,00 | |
Groentensoep 1 l | € 5,00 |
Promotie: 4 soepen naar keuze voor € 17,50!